Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vítězky soutěže krásy Miss Face, kterou pořádá, se modelka Taťána Makarenko (34) stará jako o vlastní. Té poslední, rozkošné blondýnce z Ostravy Nele Prášilové, dokonce shání i kšefty. Brunetce Táně s blondýnou Nelou to spolu na mole slušelo.

"Snažím se ji tlačit, kam se dá. Když někde předvádím a potřebují další modelku, nabídnu ji. Tenhle týden už s námi byla dvakrát a osvědčila se. Taky se přestěhovala do Prahy, takže je to pro ni jednodušší," řekla nám Táňa a my zažertovali, zda, když se o ni tak stará, si ji nenastěhovala i domů.

"Tak to zase ne. Přítel by asi nebyl rád. Ačkoli možná ano, mít doma blondýnu i brunetu by se mu možná líbilo. Ale ne. Nela tady bydlí sama, našla si byt, má i auto, které dostala díky vítězství v soutěži, takže nemá žádný problém," dodala Táňa.

"Na to, kolik jí je, je hrozně samostatná a šikovná," chválila ji a nás zajímalo, jak si vede kromě akcí, které jí Táňa dohodí. "Zařizuje si práci i sama, vplula mez nás, poznala se se spoustou fotografů, má za sebou i nějaké focení, nějaké reklamy na plakátky nebo na weby. Pokud jde o větší zakázky, tak je to pro holky, které vznikly z jedné soutěže, těžší. Ale snaží se a myslím, že se mezi nás hodí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám