Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhé čtyři měsíce vydrželo manželství Jodie Kidd s Davidem Blakeleym. Pětatřicetiletá bývalá anglická supermodelka potvrdila odloučení s o rok mladším spisovatelem a bývalým vojákem v rozhovoru pro deník The Sun. Dvojice se rozešla dokonce už před Vánoci.

„Se zármutkem potvrzuji, že jsme se s Davidem odloučili. Prioritou pro mě zůstává můj syn Indio,“ sdělila Jodie bulvárnímu plátku. Modelčina kamarádka poté dodala: „Teď uznává, že do manželství skočili po hlavě a že jeden druhého neznali dost dobře na to, učinit tak velký krok.“

Kidd s Blakeleym složili manželský slib koncem září v kostele Holy Trinity v Plaistow v Západním Sussexu. Dvojice se seznámila o necelý rok dřív v Indii a zasnoubila se po osmiměsíční známosti. Jodie to ani napodruhé nevyšlo. Vdaná byla již za internetového vývojáře Aidana Butlera, s nímž se rozváděla po roce a půl. S bývalým partnerem Andreou Vianinim má čtyřletého syna India.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám