Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Láska dělá s Ewou Farnou (30) divy. Po éře, kdy svými proporcemi děsila v neforemných outfitech, nastal čas, kdy se z žensky tvarované zpěvačky stává sexsymbol.

Nevhodné modely zdůrazňující Ewino pozadí se v minulosti řešily více než její hudební produkce, ale tomu je nejspíš konec. Zpěvačka na své postavě zapracovala a konečně obměnila i svůj šatník plný nešťastných modelů, v nichž připomínala kredenc.

Na křtu nové desky jejího přítele Martina Chobota Ewa vystupovala jako sexy doprovod, což by od ní ještě před pár měsíci nikdo nečekal. Zeštíhlující kalhotový kostým sice zpěvačku zahalil od hlavy až k patě, ale zároveň poskytoval dostatečný výhled na její ňadra.

Když se tentokrát Ewa natočila z profilu, nikdo se jí nedíval na zadek, ale všechny pohledy skončily v jejím dekoltu. Odvážný model jí dovolil decentní provokaci a zpěvačka tak ukázala přesně tolik, aby působila sexy a nikoliv lascivně. Pokud se Ewa bude držet tohoto stylu, převálcuje i Lucii Bílou, jejíž vyprsené fotky působí s padesátkou na krku poněkud nepatřičně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám