Hlavní obsah
Článek

Je to už skoro třicet let, co si Michaela Kuklová ve svých devatenácti zahrála princeznu v pohádce Zdeňka Trošky (70) O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Překvapilo nás, že se v princeznovských šatech opět zjevila, a to na módní přehlídce spojené s křtem romantické knihy.

"Já bych přišla úplně normálně, ale moje kamarádka, návrhářka Petra Kociánová, která tady bude mít přehlídku, mne poprosila, abych si tyto šaty, které mi kdysi ušila, vzala na sebe. A jsem docela ráda, protože jsem po dlouhé době ve svítivější barvě. A lososová je moje oblíbená," řekla nám Míša.

Na večerní róby ji jinak moc neužije. "Nejsem milovníkem plesů, večírků ani rautů. Vždyť už mě za ty roky znáte. Nejsem na to zvyklá, dokonce se mi na schodech rozvázala tkanička u střevíčku," ukázala nám Míša, takže nás napadl příměr, zda by Popelka nepotřebovala prince, který by jí s ní pomohl.

"Já si vždycky všechno zavážu sama, nikoho nepotřebuju. Žádný princ na bílém koni zatím nepřicválal, ale snad se někdy nějaký najde, uvidíme," uzavřela Kuklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám