Hlavní obsah
Článek

Na svých stránkách přátele informovala, že chce zhubnout šest kilo, aby jí dobře sedly šaty na Ples v Opeře. Nikol Štíbrové (37) se to ovšem nepodařilo a je jí to v zásadě jedno. "To jsou záchvaty, které u mě trvají čtyři hodiny, a naprosto mne to vyčerpá. Pak si musím tu energii zase dobít, takže spíš kynu," řekla Super.cz.

"Kdybych chtěla zhubnout šest kilo za týden, asi bych si musela uříznout nohu," smála se. "A do těch šatů se snad vejdu. Bude to chtít nějakou přípravu, asi se do nich budu hodinu soukat, ale nakonec to tam nějak narvu a půjdu. Je dobré, že ostatní holky budou mít nějaké srovnání, budou si připadat štíhlé a hezké. Někdo to prostě vyvažovat musí," pokračovala.

Pak už jsme rozebírání postavy nechali, a jelikož jsme byli na křtu knihy erotických povídek, přešli jsme na toto téma. Takže jak to má Nikol v poslední době s erotikou? Naposledy, co jsme se viděli, to zrovna slavné nebylo, měla po rozchodu a na obzoru nebyl žádný nový muž.

"Je to dost intimní, ale dobře. Takže se koukám na erotické filmy, čtu si erotické knížky, které mám křtít, a občas tam proběhne nějaká erotická chvilka s partnerem," prozradila, že už není single. "Teď je to na den přesně třicet jedna dní," upřesnila sexy blondýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám