Hlavní obsah
Článek

Po loňském úspěchu, kdy Cate Blanchett (54) získala Oscara za hlavní roli ve filmu Jasmíniny slzy, nebyla australská herečka příliš vidět. Kvůli jejímu atraktivnímu vzhledu to byla velká škoda.

Uznávaná herečka se teď konečně objevila na udílení australských filmových a televizních cen v Sydney. V nominacích sice její jméno nefigurovalo, ale i tak povznesla galavečer na událost hollywoodského formátu. Cate Blanchett zdůraznila svou štíhlou postavu růžovými šaty, jež podpořily její mladistvý vzhled. Australská hvězda na červeném koberci oslnila zářivým úsměvem, a opět tak dokázala, že přirozenou krásu nenapodobí ani ti nejlepší plastičtí chirurgové.

Respektovanou herečku si letos její fanoušci příliš neužili. Objevila se jen ve filmu Památkáři a v závěrečném dílu trilogie Hobit, kde měla jen malou roli. Letos však Cate čeká premiéra ambiciózního snímku Knight of Cups, v jehož herecké sestavě figurují také Christian Bale a Natalie Portman, i nová adaptace pohádky o Popelce, kde ztvární zlou macechu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám