Hlavní obsah
Famous
Článek

Sean Penn se dvakrát ženil a dvakrát rozváděl. Herec však tvrdí, že pokud si bude brát snoubenku Charlize Theron, tak to bude jeho svatba první. Manželství s Madonnou a Robin Wright, s níž má dvě děti, považuje za nepromyšlené pokusy, které se nepočítají.

S Madonnou byl ženatý v letech 1985 až 1989 a s Robin čtrnáct let, rozešli se v roce 2010 a jejich rozvod trval několik měsíců.

„Říkáte, že jsem byl už dvakrát ženatý, ale byl jsem ženatý za okolností, kdy jsem byl méně informovaný, než jsem dnes, takže já bych to považoval za první manželství v mých vlastních kritériích, pokud bych se znova oženil. Chci říct, mám rád tu tradici,“ svěřil Penn v rozhovoru pro britskou edici magazínu Esquire.

„Docela mě překvapuje, že jsem se opět zamiloval. Z mnoha důvodů. Třiapadesát let a k tomu si konečně uvědomíte, proč jste nebyli šťastní v jediném vztahu? Mohlo by se to zdát pozdě. Srazit se s někým teď, o něhož máte zájem, je mnohem vášnivější, hlubší a opravdovější. Je to mnohem romantičtější a víc naplňující být ve vztahu a myslet si, že jste v něm dobrý člověk,“ dodal hollywoodský herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám