Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zuzana Šulajová je jednou z nejkrásnějších Slovenek, které se prosadily na české scéně. Po svatbě s kolegou Janem Révaiem, jemuž už porodila dva sny, ji ale vídáme jen minimálně. Když jsme ji potkali na otevření nové vinotéky, byla snad ještě krásnější než dřív a její štíhlou postavu by jí mohla leckterá maminka závidět.

"Nejsou v tom žádné diety ani cvičení. Je to přirozené, asi tím, že vstávám k dětem v noci, nestíhám jíst a běhám okolo nich," neposkytla nám žádný recept na hubnutí Zuzka, která si ovšem s kluky docela slušně procvičuje vzpírání.

"Jeden je desetikilový, druhý sedmnáctikilový, takže je to docela záhul," prozradila, kolik by teď po usilovném tréninku mohla klidně vzpírat v posilovně. Zuzana se věnuje rodině na plný úvazek. "Větší syn už chodí do školky, s malým jsem doma," upřesnila.

"Do divadla jsem se ještě nevrátila, pár nabídek mi přišlo, občas si zahraju v nějaké reklamě, ale nic dlouhodobého, jako je seriál anebo film, na to se zatím ještě necítím," vysvětlila Zuzka, která zrovna v den, kdy jsme se setkali, výrazně změnila účes.

"Bylo to zrovna před pár hodinami. Zkrátila jsem účes, abych neměla vlasy od kluků věčně ulepené a aby mě za ně malý netahal," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám