Hlavní obsah
Článek

Ta nás ale zásobuje! Půvabná modelka, příležitostná herečka a nově také televizní moderátorka Eva Perkausová (30) se zkrátka pro odvážné pózování narodila. Dívenka, která je pyšná na své přírodní poprsí a často ho umí pracovně (při focení) použít, se na nedávné dovolené rozhodla dopřát si radost a nechala si udělat velmi žhavé fotky. Mrkněte do fotogalerie!

Eva, která bude provázet pořadem o zajímavostech ze světa (kromě toho natáčí i pro jednu sportovní stanici), na nedávném výletu za hranice všedních dnů opravdu jen nerelaxovala. Fotografu slavných Filipu Matušinskému, s nímž už má za sebou i spolupráci na kalendáři s auty, pózovala ochotně na všemožných místech.

„Původně jsme měli v plánu jen jeden kalendář, a to focení reklamní kampaně na pražském letišti. Když jsme ale zjistili, že kalendář sklidil úspěch, tak jsem Filipa ukecala, jestli bychom nemohli vytvořit ještě jeden,“ řekla Super.cz kráska, která má za sebou i svou televizní premiéru.

„Musím přiznat, že jsem měla trému. Ale díky skvělému kolektivu ze mě tréma spadla hned po příchodu do studia. Snad jsem vše zvládla úspěšně, no uvidíme. Nechme se překvapit,“ říká.

Doufejme, že studentce produkce se na obrazovce nezalíbí víc než v ateliéru a dál nás bude zásobovat sexy fotkami!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám