Hlavní obsah
Článek

Američan Kyle Jones má opravdu vytříbený vkus. Přitahují ho jen ženy, které se narodily hluboce v minulém století.

Muž se slabostí pro seniorky měl o svých pudech jasno už v mládí, kdy jej nepřitahovaly jeho vrstevnice. Vždy toužil po starších ženách, jež se staly předmětem jeho erotických představ. Po rozchodu s 91letou Marjorie McCool Kyle slevil na svých nárocích, ale dámy mladší šedesáti let u něj nemají šanci.

Zralými ženami posedlý muž o své obsesi promluvil v televizním pořadu My Strange Addiction a diváci se kromě zpovědi dočkali i pikantních záběrů. Kyle se totiž v rámci natáčení přes internet seznámil se seniorkou Karen, s níž poté předvedl i několik vášnivých záběrů včetně líbání. „Starší ženy jsou výjimečné. Miluji jejich vůni, způsob myšlení i jejich zubní protézy,“ prohlásil Kyle, který první sexuální zkušenost získal ve svých 18 letech se zralou padesátnicí.

O svém zaměření měl jasno už na základní škole, kde propadl kouzlu své 65leté učitelky. Natáčení se zúčastnila i jeho bývalka Jackie (61), která jej přesvědčila, aby se z Pittsburghu opět přestěhoval k ní na Floridu. Kyle s její nabídkou souhlasil, ale zároveň přiznal, že chce paralelně udržovat poměr i s dalšími "stříbrnými liškami".

Reklama

Další články

Načítám