Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Frasier v minulosti prožila dramatické události, když její rodinu zasáhlo několik tragédií. S šedesátkou na krku si nyní užívá roli tatínka a jeho klan se stále rozrůstá.

Kelsey Grammer je důkazem toho, že novu životní etapu lze zahájit i po padesátce. Americký herec se v roce 2011 oženil se svou čtvrtou manželkou Kayte, s níž se vrátil do časů, které prožívají o několik desetiletí mladší muži. Kelsey se díky ní v roce 2012 dočkal dcery Faith Evangeline, k níž loni v létě přibyl bratříček Kelsey Gabriel. S ním se herec hrdě procházel po Los Angeles, přestože vzbuzoval dojem, že jde o jeho dědečka.

Život Kelseyho Grammera by vydal na obsáhlou biografii. Když mu bylo 13 let, jeho otec se stal obětí vraha. O sedm let později stejně tragický osud potkal i jeho sestru Karen. A aby toho nebylo málo, jeho dva nevlastní bratři při potápění narazili na žraloka, který předčasně ukončil jejich životy.

O pestrém soukromém životě Grammera svědčí jeho tři ztroskotaná manželství trvající v rozmezí jednoho až čtyř let. Plodný herec se dočkal už šesti potomků, z nichž dva během svazku s Camille Grammer přivedla na svět náhradní matka.

Reklama

Další články

Načítám