Hlavní obsah
Článek

Blonďatou kočičku ze seriálu Doktoři z Počátků Michaelu Sejnovou jsme potkali po dost dlouhé době. Překvapila nás hned několika věcmi. Zaprvé tím, že začala nosit brýle, takže jsme ji na první pohled na otevření nové vinotéky ani nepoznali.

"Měla jsem je nosit už dávno, ale byla jsem na to líná. Teď mne ale stály dost peněz, takže by mi bylo líto je nenosit. Navíc mnohem lépe poznávám lidi. Ovšem na jevišti je nenosím a čočky mi nevyhovují, takže třeba v divadle, kde hraji třeba s Jiřím Langmajerem (57), Miroslavem Etzlerem (59) a Danielou Šinkorovou (51), trochu tápu, kdo je kdo," smála se Míša, která hraje i v muzikálech.

Kdysi právě na Dětech ráje potkala svého přítele právníka. Toho už ale nemá. "Přítele jsem obměnila. Mám celkem nového partnera a je mi hrozně dobře. Znali jsme se déle, kroužili jsme kolem sebe a zjistili, že asi chceme být spolu a je nám spolu dobře nejenom jako kamarádům," vyprávěla Míša.

"Je to takový velký byznysmen," řekla nám, když jsme z ní páčili partnerovo povolání. "Rodinu ještě neplánujeme, ale kdyby to přišlo, bránit se nebudeme. Zatím je ale důležitější práce," doplnila Míša, která se pochlubila i novým prstýnkem. "Zásnubní není, dostala jsem ho jen k narozeninám," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám