Hlavní obsah
Článek

Mohlo za to natáčení seriálu Policie Modrava, kde dostal jednu z hlavních rolí, že se herečka Jana Paulová (69) po dlouhé době objevila v nové hře na jevišti bez svého stálého partnera Pavla Zedníčka (74). A vyplatilo se. Komedie Ani spolu, ani bez sebe, kde hraje s Davidem Suchařípou (59), je výborná a publikum v Divadle Kalich se lámalo smíchy.

"Davida jsem si vybrala, byli jsme spolu už v Drahoušcích, a myslím, že to je role vyloženě pro něj. Objevila ji pro mne moje dcera Anežka, která překládá z francouzštiny. Jezdíme se spolu dívat i na představení do Paříže, protože pořád hledám nové hry a původní věci. Tehdy jsem měla problém, že by nebyla úplně vhodná pro Pavla, a když jsem zjistila, že má jinou práci, řekla jsem si, že bude báječné zahrát si ji s Davidem," vysvětlila Super.cz, jak vše vzniklo.

"Pavla nikdy moc nebavilo číst scénáře, takže jsem je vždycky nosila já. A leckdy zavrhnul i moc krásné, teď to hrají jiní kolegové. On není s ledasčím spokojený," prozradila. A nežárlil, že hra, v níž si nyní zahrála s Davidem Suchařípou, měla takové ovace? "To se musíte zeptat jeho, ale nemá důvod," krčila rameny Jana.

Ta měsíc před šedesátkou vypadá naprosto skvěle. Na pódiu se objevila ve spodním prádle, ve scéně s míčem ukázala i kalhotky. "Něco sežerou světla, něco lidé, ale zázrakem mi ještě tělo drží pohromadě. Snažím se jíst zdravě, někdy to poruším, ale většinou mne to baví. Když můžu plavat, plavu, jezdím na kole, v posilovně vydržím čtrnáct dní, a už mne to omrzí. V Indii jsem prošla nějakými jogínskými centry, ale spíš ji používám na soustředění před představením," vypočítala, jak si udržuje skvělou figuru.

Reklama

Další články

Načítám