Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) po kauze, kdy byl vyfocen, jak s podezřelým pytlíčkem v ruce spadl ze schodů, nezalezl do nory a nekaje se. Neposunul ani křest svojí nové desky, kde bez problémů poskytoval rozhovory a nic pro něj nebylo tabu.

Skoro jsme ho až podezřívali, zda pád ze schodů nebyl součástí PR kampaně. "To sice ne, ale pokud to té desce pomůže, tak jedině dobře," smál se. "Byla to nešťastná náhoda, všichni víte, že jsem takový spontánní člověk, který, když má dobrou náladu a je dobrá konstelace hvězd, se prostě napije. A tak jsem se prostě napil, a tak vůbec. Ale byl to dobrej mejdan," vzpomíná na událost z narozenin Milana Drobného.

"Kdo by řekl, že se to zrovna tam tak vyvede?! Ale Milan je úžasný člověk. Ani se nenaštval, když jsem mu, jak říkáte, ukradl večer a psalo se o mně místo o něm. Ale na druhou stranu jsem slyšel, že na něj teď chodí daleko víc lidí," pokračoval se smíchem Kolář.

Po svém posledním průšvihu, kdy jej média ještě jako ženatého nachytala při nevěře, napsal nyní již exmanželce píseň, kde jí vyznával lásku. Moc to nepomohlo a stejně se rozvedli. Plánuje nějaký song i nyní? "Doufám, že mne to nějak inspiruje a něco uděláme. Nechte se překvapit," míní zpěvák.

Zatím se ovšem o jeho úletu, navíc na melodii skladby Ještě že tě lásko mám, rozezpíval Ruda z Ostravy. "Něco takového jsem slyšel. Dobrá reklama. Je to sranda a musíme to brát s humorem. Nabízelo se to, tak to chápu," myslí si.

A jaká je jeho vlastní nová deska? "Je to záznam koncertu ze Žofína, vychází CD i DVD. Věci, které hraju léta na koncertech s kapelou, jsme přearanžovali do akustické podoby. Je tam smyčcové kvarteto, kytarová sóla, má to melancholickou náladu a je dobré to mít doma. Jeli jsme turné a ještě pár koncertů bude. Lidem se líbí, že se tam moc nekřičí a je to takové konkrétnější a milejší," objasnil Petr, který pracuje na další sólové desce a kvůli tomu prý nenastoupil ani do znovuobnovených Třech mušketýrů jako Athos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám