Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka drsného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (66), která otevřeně mluví o své agresivní rakovině prsu, aby tak dodala sílu bojovat s ní ostatním, má samozřejmě v současném období, kdy skutečně bojuje o holý život, velmi rozjitřené emoce. Na svou sociální síť si vystavila fotku z mládí, která ji dojala. „Rozbrečela mě,“ tvrdí.

„Ty jo, to oblečení… Ale jsme šťastní,“ napsala k fotce navíc. Právě teď totiž neprožívá zrovna nejšťastnější období svého života. Jak ale už dříve avizovala, rakovinu bere jako výzvu a hodlá si uzdravit nejen tělo, ale i duši.

Největší oporou je jí manžel Zdeněk, který se rozhodl velmi omezit své pracovní aktivity a být jí neustále nablízku. Hlavně v obdobích, kdy musí podstupovat chemoterapie, s ní tráví každou volnou chvíli. Zdeňce je podle jejích vlastních slov prvních pár dní doslova na umření a přítomnost milované osoby je pro ni největší vzpruhou.

Kromě toho si chválí i děti, jež nezlobí a nechají ji spát, když je z procedur, nezbytně provázejících tuto zákeřnou nemoc, vysílená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám