Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za nevyjasněných okolností zemřela přesně před týdnem starší sestra herečky a zpěvačky Anny Tomsové-Šalátové (48) známé z dramatu Karla Kachyni Dobré světlo. Pětapadesátiletá Edita Sekerová v pondělí odešla z domova, pátrala po ní rodina i policie. Nalezena byla podle informací Blesku mrtvá v lese nedaleko svého bydliště v severozápadních Čechách. Ke smrti podle chomutovské policejní mluvčí došlo pravděpodobně bez cizího přičinění.

„Ona chudinka ještě tu noc, kdy odešla, umrzla v lese. Asi se jí tady už nelíbilo,“ věří v dobrovolný odchod své sestry herečka, která ve zmiňovaném filmu ztvárnila Heřmánkovu múzu Aranku.

Ta se také 21. ledna pokoušela nezvěstnou sestru hledat prostřednictvím sociální sítě, kde prosila známé o jakoukoli informaci.

Důvodem by mohly být Editiny dluhy, které narostly v době její podnikatelské činnosti. Přesnou příčinu úmrtí určí pitva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám