Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywood se opět ukázal jako místo, kde se láska odehrává nejen na filmovém plátně. Při natáčení to nejspíš opět zajiskřilo a vznikl pár, který bude dokonalou ozdobou všech společenských akcí.

Pár týdnů před udílením Oscarů je středem filmového světa festival Sundance v americkém Utahu, kde se prezentují očekávané snímky, které se teprve chystají do kin. Veškeré novinky však zastínila atraktivní herecká dvojice, která k sobě měla na večírku podezřele blízko.

Vše nasvědčuje tomu, že australská kočička Margot Robbie (33), která se loni odhalila ve filmu Vlk z Wall Street, našla v branži muže svého srdce. A vzhledem k jejím ženským přednostem nejde o žádnou béčkovou celebritu, ale herce Alexandera Skarsgarda (38), jehož si zamilovaly divačky upírského seriálu True Blood: Pravá krev.

Margot a Alexander se na festivalu nebránili veřejným projevům vzájemné náklonnosti. Když se v noci výrazně ochladilo, slavný pár chtěl nejspíš eliminovat únik tepla, a byl tak spatřen v těsné blízkosti. Obdivovaní herci však o svém soukromí mlčí a není vyloučeno, že flirtování sehráli v rámci propagace filmu Tarzan, který je jejich společným projektem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám