Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) nastoupila k drsnému trenérovi a do léta chce mít vyrýsované břicho tak, aby na něm byly vidět kostky. "Jsem spokojená. Můj trenér Karel je na mě drsnější a drsnější, takže to určitě klapne," věří si Martina.

Už teď je hodně štíhlá, tak se obáváme, aby do léta nebyla spíš kost a kůže, ona se tomu ale razantně brání. "Já ráda jím, a i když mi předepsal i dietu, tak ji striktně nedodržuji. Jenom jsem vynechala moje oblíbené pravidelné pivo," vysvětlila.

Jinak se ale alkoholu, tedy v podobě vína, nebrání. "Karel říkal, že jednu dvě skleničky, nebo říkal flašky?, si můžu dát," smála se Martina. "Pravda je, že tři čtyři, tedy skleničky, jsou na to, abych vydržela na některých večírcích, lepší. To ale pak cvičím mnohem víc," upřesnila na párty k novému parfému, kde jsme se potkali.

"Začala jsem chodit brzo domů a dlouho spím, tak už to ráno ani necítím. Špatně mi nebylo už dlouho," tvrdí. Možná ji to ale čeká 24. února. V klubu U staré tety chystá po mnoha muzikálových představeních konečně také samostatný koncert. A to je potřeba oslavit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám