Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) na sobě poslední dva roky tvrdě zamakala a dril se vyplatil. Momentálně trénuje na svůj narozeninový koncert, a když si to nezkazí nějakou nevkusnou róbou, zdá se, že to bude vypadat skvěle.

Už tři měsíce před dubnovým koncertem si najala tanečníka, který s ní cvičí choreografie. "Vymyslela jsem si na sebe bič v podobě menšího tanečního sóla a pár dalších choreografií a je potřeba doma trénovat," uvedla Míša ke snímkům, na nichž dokazuje, že s pružností problém nemá.

"Koncert budu mít 9. dubna v Hybernii a bude se jmenovat Já chci být jen svá. Tentokrát mám nejen úžasné hosty jako Tomáše Savku a Mariana Vojtka (51), ale také příběh, který protíná celý koncert, a rozhodně se toho o mně hodně dozvíte, protože jsem ho psala sama a o sobě. A pokud čekáte, že to bude klasický koncert, pak budete velmi překvapeni," slibuje Míša, která do toho hraje v několika muzikálech a další, Přízrak Londýna, zkouší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám