Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po udílení Critics´ Choice Awards schytala minulý týden Jennifer Aniston (55) spíš než slova chvály pár mediálních pohlavků. Na přetřes se dostal nejen její neforemný kalhotový kostým, ale hlavně odhalený dekolt, který jako by volal po nějaké vzpruze. Na nedělních Screen Actors Guild Awards to ovšem byla jiná káva!

Herečka jako mávnutím kouzelné hůlky předvedla, že pevnost jejích předností je naprosto v pořádku. Výstřih jejích vzorovaných šatů sahal téměř k pasu a jakákoli drobná nedokonalost by byla okamžitě poznat.

Jennifer byla tentokrát právem královnou červeného koberce i přesto, že cenu pro nejlepší herečku za svůj výkon v dramatu Cake stejně jako na Zlatých glóbech opět nezískala. Tentokrát jí ocenění vyfoukla Meryl Streep, která po vyřčení verdiktu Aniston utěšitelsky objala a cosi jí pošeptala do ucha, až to Aniston vehnalo slzy do očí. Navzdory talentu a spoustě filmových rolí se totiž hvězdě seriálu Přátelé herecké ceny stále vyhýbají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám