Hlavní obsah
Článek

Herečka Carrie Fisher (58) se před šedesátkou rozhodla navázat na ikonickou roli ze sci-fi ságy Star Wars, která z ní před téměř 40 lety udělala filmovou hvězdu. Nejnovější pokračování do kin dorazí až v prosinci, ale už teď si můžeme udělat obrázek o tom, jak princeznu Leiu změnil přibývající věk.

Když Carrie Fisher oznámila, že se společně s Markem Hamillem a Harrisonem Fordem vrací k legendární filmové sérii, fanoušci zajásali. Star Wars jsou totiž pro řadu z nich naprostým kultem a herecké představitele uctívají jako bohy. Od natáčení prvních Hvězdných válek však uplynulo téměř 40 let, což se projevilo nejen na pokroku v oblasti filmových triků, ale také na hercích.

Představitelka nejvýraznější ženské postavy Star Wars se objevila na udílení Screen Actors Guild Awards, kam doprovodila svou slavnou maminku Debbie Reynolds, která zde v 82 letech převzala cenu za celoživotní přínos kinematografii.

Carrie se na gala večeru pochopitelně nemohla vyhnout otázkám ohledně návratu do své legendární role. Obsah filmu Star Wars: Síla se probouzí je však 11 měsíců před jeho premiérou přísně střeženým tajemstvím. Jisté je snad jen to, že Carrie s velkou pravděpodobností neoblékne zlaté bikiny, v nichž v roce 1983 ozdobila Návrat Jediho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám