Hlavní obsah
Článek

Kdyby se šlo chlubit krásně vyvinutým mozkem, určitě by to ráda udělala! Takhle ale Agátě Prachařové (38) nezbývá nic jiného, než svým fanouškům naservírovat to, co na ní mají nejradši. Po nedávných snímcích z dovolené, které si „Aguška“ umístila na sociální síť, Super.cz přímo na Kanárských ostrovech zvěčnil modelku v letních šatech, které jí ale také mimořádně sekly. Mrkněte do fotogalerie.

„Potřebovala jsem si po celoroční práci odpočinout. Na Lanzarote byl se mnou manžel Jakub a také syn. Parádně jsme si to užili. Už tam je jaro, všude se to tam zelená, takže jsme byli na hodně výletech. Navštívili jsme snad všechno, co tam je k vidění,“ svěřila se Super.cz Agáta.

O tu se podle svědectví našich reportérů její muž svědomitě stará. V letadle jí třeba láskyplně masíroval nohu, u večeře pak zase vyslyšel její prosbu a romanticky jí zazpíval. I Kryšpína ale zbožňuje, však mu také prcek říká táto. A sám je z Agáty paf.

„Je tak neuvěřitelně rychlá, že to ani nestíhám vnímat,“ řekl obdivně třeba ve chvíli, kdy jeho choť přebalila syna v novém světovém rekordu.

Reklama

Další články

Načítám