Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka z populární série Taková moderní rodinka Ariel Winter se i přes svůj útlý věk může pochlubit křivkami, kterých přirozenou cestou nedosáhne většina jejích kolegyň nikdy. Brunetka, která naposledy oslnila na předávání televizních cen Screen Guild Awards, je na své tělo řádně pyšná a rozhodně se za školní lavicí ‚nehrbí‘ jako mnohé její vrstevnice snažící se předčasnou vyspělost maskovat. Pokud jste hádali, že je Ariel sladkých šestnáct, bod pro vás!

V noci na pondělí se v Hollywoodu udělovaly prestižní ceny, které jsou podobně jako Zlaté glóby předzvěstí Oscarů. Kromě velkých hvězd kráčejících po červeném koberci si ale kus pozornosti ukrojila rovněž zatím méně známá Ariel Winter, která se svou ženskost rozhodně nesnažila upozadit střídmým modelem. Smetanovou róbou s výstřihem ji naopak nechala naplno vyniknout.

Mladý talent z Virginie s řeckými kořeny po mamince se věnuje rovněž modelingu, zpěvu, píše texty písní a dabuje ve filmech animované postavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám