Hlavní obsah
Článek

Nejen v Čechách, ale i ve světě bývá velmi časté, že módní návrháři v průběhu přípravy módní přehlídky, ale i po ní, svůj vzhled zanedbávají a spíše se soustředí na to, aby vypadali co nejlépe modelové a modelky na mole. To ale není případ Natali Ruden, ta se během prezentace své nejnovější kolekce ve výstavní síni Mánes klidně mohla zařadit mezi předvádějící.

S vyčesaným mikádem, kočičím líčením a v šatech s hlubokým dekoltem připomínala ukrajinská návrhářka legendární americkou herečku Marilyn Monroe (†36). „Je to shoda okolností. Nebylo to tak, že bych chtěla napodobit Marilyn Monroe. Ona je idol a symbol a zadala určitý styl, který dnes vyšel na mě,“ smála se během rozhovoru před zahájením přehlídky návrhářka.

Ještě nedávno měla Ruden dlouhé vlasy, teď svou hřívu výrazně zkrátila. „Měním účesy dost často. Za život jsem vystřídala desítky účesů,“ říká Natali a jedním dechem uvádí, že její barvou je a bude platinová blond. „Zkoušela jsem černé vlasy, slušely mi i zrzavé. Řekla bych ale, že blond je barva mého života. Jde k mé pleti a očím.“

Reklama

Další články

Načítám