Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jaro Smejkal sice dobře zpívá a nemá špatné písničky, ale dobře ví, že tohle v šoubyznysu k úspěchu nestačí. Nejprve šokoval množstvím tetování a piercingů, jež mu zdobí tělo, loni přiznal, že je gay, a nový klip k písni Everlasting love také není pro konzervativní povahy.

Najdeme tam třeba různé páry, heterosexuální, homosexuální, a vlastně nejen páry, ale i trojku. "Podle mého názoru musí být moje tvorba kontroverzní, abych zaujal lidi. A já jsem kontroverzní už svým zjevem, včetně vlasů," míní. "Myslím, že to byla dobrá volba, ale to uvidíme časem," dodal.

"Samozřejmě nevím, jak to lidi v Čechách vezmou. Vím, že je to tady trochu složitější, ale snad by to takový problém být neměl. Věřím, že to zabere," doufá. "Běžným občanům bude asi nejvíc vadit gay pár, proto to tam taky dávám. Je na čase si uvědomit, že to je v pohodě," myslí si Jaro.

"No a pak asi trojka. Ne všichni si to dávají," připouští a nás samozřejmě zajímalo, jak je na tom on. Má už trojku za sebou? "Ještě jsem to nezkusil, ale nedávno se mne ptali, co mám za sen, a je to právě tohle, musí to být super. Určitě bych si vybral někoho z mého klipu, asi holku a kluka," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám