Hlavní obsah
Článek

Když jsme na večírku po hodně dlouhé době potkali moderátorku Martinu Gavriely (45), poznali jsme ji jen díky tomu, že doprovázela přítele, muzikanta Marcuse Trana. "Tak aspoň tak. Byli jste jedni z mála, kdo mne aspoň pozdravil," byla ráda Martina, která před nedávnem razantně změnila barvu vlasů a z blondýnky se stala brunetou.

"Co mne k tomu dohnalo? Zatímco ostatní experimentovali, já měla pořád stejnou hlavu od osmnácti až do sedmatřiceti. Chtěla jsem změnu. Odešla jsem ze šoubyznysu a měla jsem nějakou sociální fobii. Nevím, jak bych to popsala. Měla jsem pocit, že chci, aby mne nikdo nepoznal. Myslím, že se mi to povedlo, a Marcus to nazval krizí středního věku," svěřila nám Martina.

Jak dlouho u tmavé barvy zůstane, neví. "Já mám jenom šampon, takže třeba brzy už zase budu blondýna," krčila rameny. Při povídání jsme ovšem došli k tomu, že svoji přírodní barvu, myší hnědou, už na hlavě jednou v dospělosti měla. "Když jsem byla těhotná, tak mne všichni strašili, že v těhotenství víc padají vlasy, když chodíte na melír. Po šestinedělí jsem na něj zase šla a vlasy mi vypadaly a byla jsem stejně napůl plešatá," vzpomínala.

Kolem vlasů se nyní točí Martinin život, i co se profese týče. Jezdí je totiž ženám prodlužovat do salonů po celé České republice. "Baví mě to, sice víc cestuju, ale vůbec mi to nevadí. Šoubyznys už pro mne skončil. Ne proto, že už by si o mne nikdo neopřel ani rezavé kolo, ale z mé strany není snaha. Možná, kdyby se mi to zase v hlavě převrátilo, ještě by se něco našlo. Ale zatím mi to vyhovuje jako puťce domácí," uzavřela Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám