Hlavní obsah
Článek

Modelku Veroniku Procházkovou (37) jsme naposledy neviděli na módním mole, ale v televizi na záběrech z Jizerské padesátky, které se spolu s kolegyní Lucií Křížkovou (39) účastnila. A zaslechli jsme něco o tom, že příští rok už se účastnit nebude, protože by chtěla miminko.

Obojí ovšem při osobním setkání Veronika uvedla na pravou míru. "Neběžely jsme celou trasu, ale jenom štafetu, takže asi tři kilometry. I tak jsem měla tepovku, že jsem málem dostala infarkt. Obdivuji každého, kdo to dá celé, včetně mého tatínka, který už běžel devětkrát. A o miminku jsem nemluvila já, ale Lucka," vysvětlila na křtu nového videoklipu zpěváka Jara Smejkala, jemuž šla za kmotru.

A co tedy ona a dítě? Vždyť vdaná za hokejistu Milana Procházku už je docela dlouho. "Svatba neznamená hned dítě. Je fakt, že je tady to společné příjmení, každý čeká, kdy přijde rodina. Ale mně se teď výborně daří pracovně, jsem ráda a chci toho využít. Jsem, doufám, ještě dost mladá na to, abych si to mohla dovolit. Myslím, že je ještě čas," domnívá se.

Veronika pracuje hlavně v zahraničí, v Německu a Rakousku. "I české akce se mi daří poměrně stíhat, naposledy to byla přehlídka Natali Ruden. Nepodaří se to ale pokaždé. Co si budeme povídat, práce v zahraničí je finančně opravdu někde jinde," objasňuje poměry v modelingu.

A se související otázkou, na co vlastně momentálně vydělává, jsme se dočkali překvapení. "Dala jsem si závazek, že si chci pořídit byt. Můj život je pořád otevřený kufr a už mě to nebaví. Chci mít svoji ložnici, svoji postel a chci si budovat domov. To je pro mne priorita," svěřila.

O manželovi ovšem nepadlo ani slovo. Počítá s ním? A kde se vlastně momentálně nachází? "Manžel hraje v Žilině, já jsem jednou nohou v Praze a druhou někde za hranicemi, moje rodina na Moravě. Takže jsem nikde a všude. Už bych opravdu chtěla domov," uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám