Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Jitka Nováčková (31) výrazně zhubla na váze a díky pravidelnému pohybu se její figura zpevnila, se nebojí jít s kůží na trh. Na prezentaci nové řady známé značky bižuterie s krystaly oblékla blondýnka jednoduše střižené šatičky v barvě pudru, které díky mikro délce sukně vypadaly spíše jako delší triko.

V těchto dnech, kdy se teplota v Praze pohybuje lehce nad nulou, to byla odvaha hodná nebojácného otužilce. Vyrazit ven s úplně odhalenýma nohama. „Přijela jsem před budovu a zima mi nestihla být,” ujišťovala nás Nováčková. Držitelka titulu Česká Miss pro rok 2011 měla outfit posvěcený svým stylistou, její partner Marek ale nebyl zrovna nadšený, že si jeho dívku budou moct ostatní takto podrobně prohlížet.

„Dneska to bylo tak, že mi můj kluk říkal, že ta sukně je krátká. Já jsem mu odpověděla, že má jít se mnou. A on mě pustil. Bohužel, jeho chyba,” se smíchem uvedla Jitka Nováčková.

Reklama

Další články

Načítám