Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Televizních novin se po porodu dcery Lindy vrátila v rekordním čase. Jinak se ale Lucie Borhyová (46) snaží trávit co nejvíc času doma. Když se tedy po dlouhé době objevila ve společnosti s kolegou Reyem Korantengem a moderovala přehlídku Natali Ruden, chopili jsme se příležitosti a vyzpovídali ji, jak se jí daří skloubit kariéru a mateřství.

Jak oblíbená moderátorka prožívá momenty, kdy není nablízku svým dvěma dětem? „Nervozita je, i když nemusí být, protože děti jsou v dobrých rukou. Je to všechno v rámci rodiny, takže nemusíme mít strach,” řekla nám Lucie a dále v rozhovoru uvedla: „Vždycky jsem nervózní, když jsem bez dětí, ať už je to ranní, odpolední, nebo večerní hodina. Jsem neustále na telefonu, kontroluju voláním a esemeskami, jestli je všechno v pořádku. Vždycky naštěstí je.”

Využívá známý pár z Televizních novin v péči o děti také chůvu? „Máme babičky a výborné příbuzné, kteří nám pomáhají,” říká Borhyová, která s partnerem Michalem Hrdličkou zvládá péči o děti bez profesionálního hlídání. „Zvládáme to v rámci rodiny. To je to nejlepší, co může být.”

Reklama

Další články

Načítám