Hlavní obsah
Článek

Na přehlídce Natali Ruden šlapala molo celá řada známých modelek od Miss České republiky 2009 Anety Vignerové (36) přes druhou Vicemiss České republiky 2007 Veroniku Procházkovou (37) po oblíbenou Českou Miss Gabrielu Kratochvílovou (34). Hlavní hvězdou módní show byla ale bez diskuze Andrea Verešová (43), která je se salonem ukrajinské návrhářky řadu let úzce spjatá. V rámci svého statusu hlavní hvězdy přehlídky Andrea zahajovala prezentaci modelů, a jak už bývá tradicí, tak na samotný závěr oblékla svatební šaty.

V zákulisí se modelka Super.cz přiznala, že svatebky neplánuje oblékat pouze na mole, ale možná ji bílá róba se závojem bude zdobit i v reálném životě. S manželem Danielem Volopichem by rádi po sedmi letech manželství uspořádali druhý svatební obřad. „V období, kdy jsme se brali, jsem už byla těhotná, nestihli jsme pozvat spoustu známých. Dovedeme si představit, že bychom si tento krásný den ještě jednou užili a uspořádali ještě jednu církevní svatbu."

Vyslovení manželského slibu před Bohem si modelka se svým manželem plánovali v minulosti mnohokrát, ale zatím to skončilo jen v teoretické rovině. „Plánovali jsme to víckrát, ale tím, že to nehoří a člověk si to chce opravdu užít, tak jsme to vždy odkládali,” vysvětluje Andrea a jedním dechem dodává: „Chceme uspořádat velkou veselku někde v krásných zahradách někdy v létě, kdy budeme mít záruku, že bude hezky.”

Reklama

Další články

Načítám