Hlavní obsah
Článek

Nic nedělá napůl. Simona Krainová (51) nějakou dobu intenzivně pracuje, aby pak mohla s rodinou intenzivně odpočívat. Krátce poté, co modelka nafotila svou poslední kampaň, kde jsme s ní dělali rozhovor, vyrazila s rodinou do tepla. Tentokrát se stala cílem cesty Dubaj.

„Mám intenzivní pocit, že musím změnit prostředí a vzduch. Mám pocit, že jsem tady neskutečně dlouho. Měla jsem pracovně strašně náročný rok, a tak doufám, že si konečně odpočinu,” říká Krainová.

Na dovolenou na Blízký východ se modelka vydala hlavně kvůli svým synům Maxovi a Brunovi. „Já říkám, že Dubaj byla vytvořená pro děti, je tam pro ně spousta atrakcí, je tam pro ně všechno skvěle přizpůsobené. Bude to vlastně dovolená pro ně a moc se těším, že tam s nimi budu trávit čas,” s nadšením uvádí Simona.

Vágnerovi nebudou trávit dvoutýdenní dovolenou v hotelu, ale využijí pohostinnosti známých. „Nerada jezdím do resortů na místa, kde je spousta lidí. Tam si neodpočinu. Mám radši zašívárnu, kde jsem sama se svou rodinou. Tohle mi vyhovuje,” dodává Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám