Hlavní obsah
Článek

Vrkají jako dvě hrdličky, zdá se, že prožívají snový život. Zpěvák Jan Bendig (30) už nějaký ten pátek chodí s kontroverzní gay postavičkou Lukášem Rejmonem. Podařilo se jim udělat pár zajímavých klipů, hvězdičce SuperStar dobře nastartovat kariéru a mají před svatbou. Jenže je tu malé 'ale'. Lukáš je totiž až po uši zadlužený, a to jim může pořádně zkomplikovat situaci!

„Kdybych to bývala věděla, radši bych sem vůbec nechodila,“ řekne si možná před hoštickým kostelíkem šestého června Bendig. Právě v ten den se má zamilovaná dvojice brát. Ale třeba si Bendig nic takového nepoví, přestože by samozřejmě mohlo hrozit, že dluhy jeho kluka bude muset začít platit i on. „Honza o všem ví. Samozřejmě nebyl nadšený, ale zvládneme to. A sepíšeme spolu radši smlouvu, aby se ho to nedotklo,“ řekl Super.cz Rejmon.

Z toho přiznání lezlo trochu jak z chlupaté deky, možná to je ale proto, že sám ani nevěděl, v jakém maléru je. Super.cz mu to zjistil. „Podle Centrální evidence exekucí čelí pan L. R. celkem sedmnácti exekucím. Nařídil je Okresní soud Pardubice a Obvodní soud pro Prahu 3. Celková dlužná částka činí na jistinách, to znamená bez úroků a příslušenství, zhruba 342 000 korun,“ sdělila naší redakci mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová. I s oněmi úroky a poplatky se výsledná cifra může vyšplhat i vysoko nad pět set tisíc korun!

„Cože? To snad není možné, tolik toho snad nemám,“ diví se sám Rejmon. Sám si nejdřív vybavil jen čtyři exekuce. „Byl jsem mladý bohém. Vše se událo kolem mého jednadvacátého roku a tehdy jsem hloupě nic neřešil, přestože jsem měl peněz hodně. Nyní vím o dvou exekucích za městskou hromadnou dopravu a také za něco v Pardubicích, co jsem neměl zaplatit. Také tam byl navíc účet za mobilního operátora nebo za elektřinu. Nyní jsem s některými exekutory domluven na splácení, u ostatních to zatím nechám narůstat. Našel jsem si práci a snažím se to řešit. A také doufám, že se ještě víc rozjede Honzíkova kariéra, to by nám také mohlo pomoci,“ tvrdí Rejmon.

Reklama

Další články

Načítám