Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se vysloví pojem „vesnice“, tak si asi těžko vybavíte Julii Zugarovou (37). Ale protiklady se přitahují a fotomodelka s největším silikonovým poprsím v šoubyznysu nafotila snímky pro českého výrobce zemědělské techniky.

Jak už to v případě Julie bývá, výsledné fotky byly velmi odvážné. „Před objektivem fotoaparátu jsem se nestyděla, i když to bylo celkem nekonvenční focení. Naštěstí spodní prádlo jsem uhlídala, přestože některé pózy byly náročnější a krkolomnější, než se na první pohled muže zdát,” říká Julie.

Možná se to nezdá, ale modelka má při focení také své mantinely. „Co se týká mých hranic při focení, tak se svléknu maximálně do spodního prádla. Případně jsem pro rafinovaně zakryté poprsí rukou nebo vlasy. To je mé maximum,” říká Julie a dodává: „Osobně se mi ale některé akty, pokud jsou decentně nafocené a mají šmrnc, libí a nic proti tomu nemám.”

Související témata:
Zetor

Reklama

Další články

Načítám