Hlavní obsah
Článek

Jestli je na tomhle zrnko pravdy, Agáta Prachařová (38) už bude brzy zase Hanychová! Super.cz se od člověka z velmi blízkého okolí modelky dozvěděl informace, které mohou vážně zahýbat jejím dosud pevným manželstvím s hercem Jakubem Prachařem (40)!

Nedávno se Agáta na Facebooku pochlubila statusem, v němž tvrdila, že je na nákupech ve Spojených státech. „To bylo ale jen krytí. Ve skutečnosti tam byla za hokejistou Jiřím Tlustým. Zatímco ona to bere velmi vážně, on ji vnímá jako další roztleskávačku, jednu z mnoha, které se mu snaží jako bohatému muži dostat do přízně. Dokonce v kabině ukazuje esemesky od ní spoluhráčům a má z toho velkou srandu,“ tvrdí odvážně náš zdroj, o kterém, kdybychom ho osobně neznali, bychom si mysleli, že chce Agátě buď uškodit, nebo že má potíže s psychickým zdravím.

Náš kontakt, který je Agátě skutečně velmi blízko, přidal ještě další údajnou pikantnost. „Měl se toho omylem domáknout i Jakub Prachař, našel nějakou účtenku, která mu to vše potvrdila,“ dodal zdroj.

Agáta s naprostým klidem reagovala na celou kauzu větou, že nic z toho není pravda. „S Jakubem opravdu žádný problém nemáme, byli jsme teď spolu na Kanárech na dovolené. Už se ke mně doneslo, že těmi nesmysly někdo anonymní obesílá redakce, ale jsou to žvásty. Vždyť já ani Jiřího Tlustého neznám,“ razantně se ohradila proti tvrzení našeho důvěrníka Prachařová. Ostatně na dovolené, kde ji i Super.cz velmi odvážně nafotil, s manželem opravdu vrkali jako dvě hrdličky.

Tak uvidíme, komu dá čas za pravdu, zda jí, nebo obvykle velmi dobře informovanému zdroji…

Reklama

Další články

Načítám