Hlavní obsah
Článek

Asi nikdo nepochyboval o tom, že po podzimním úspěchu primáckého seriálu Vinaři, který sem tam rozdrtil i nováckou konkurenci v podobě premiérových dílů Kriminálky Anděl, přijde pokračování. Super.cz nyní získal exkluzivní informace a z jedné z nich budou fanoušci i kritici seriálu v šoku!

„Mohu potvrdit, že první klapka padne devátého května, opět budeme točit šestnáct dílů. Jednání s Primou probíhala klidně, ve smlouvě jsme řešili jen detaily. To se ale vzhledem k úspěchu a sledovanosti Vinařů dalo čekat,“ potvrdil Super.cz informace producent série o veselých lidičkách milujících lahodný vinný mok Tomáš Vican.

Scenáristé nyní žhaví klávesnice, zatím prý mají hotové scénáře k prvním čtyřem dílům. „Mohu prozradit, že v prvním díle druhé série začneme radostnou událostí. Diváci si jistě pamatují, že postava Lucie Benešové (49) Hedvika čekala s policistou Taušem, kterého hraje Pavel Nečas, dítě. A na začátku bude křest jejich děťátka. Dít se toho ve Vinařích bude hodně, žádnou vraždu ale neočekávejte, těch je i tak v televizi přespříliš,“ nastínil Vican, na co se těšit.

Většina stávajících hlavních herců už potvrdila svou účast i na pokračování, objeví se ale dalších až deset nových postav.

Některé diváky možná překvapí odpověď producenta na otázku, zda udělají něco s nářečím, které pro potřeby seriálu vymysleli a jež někteří ostře kritizovali (producent jeho použití již dříve vysvětloval a obhajoval). „Myslím, že všichni budou překvapení. Nářečí tentokrát nebude hrát v seriálu vůbec žádnou roli. Ale víc zatím neprozradím,“ dodal Vican. Co to znamená? Půjde snad o němou grotesku? Nebo se snad děj přesune někam jinam, například do „Práhé“? Na to si musíme ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám