Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) si užívá dovolenou v Los Angeles. Jako obvykle bydlí ve vile kamarádky Marty. "Je také Češka, před deseti let se vdala za amerického režiséra. Bydlím vždycky u nich v domě, pod nápisem Hollywood. Loni jsme tady s Laurou strávily i Vánoce a Silvestra," vysvětlila Super.cz Dara.

Proč sebou tentokrát Lauru nevzala? "To je jednoduché, chceme si ji přes léto s Matějem užít oba. On bude ale celý srpen v Indii, takže teď ji má na starosti on a já si užívám dámskou jízdu," upřesnila Dara, která nám poslala i pár fotek, které její prázdniny charakterizují. Nákupy, pláž a koupání v bazénu, kde nemusí nosit horní díl plavek, protože nehrozí, že by její fotku někdo posílal do novin. Takhle se rozhodla, jakou poslat sama.

A jaký měla Dara aktuální program? "Včera jsme s Martou měly holčičí starosti a vyrazily jsme po nákupech. Lola vždy, když koukáme na pohádky, touží po šatech všech princezen,takže jsem jí musela splnit přání a vezu domů několik pohádkových převleků. Mám jen trochu trápení s objemnými vílími křídly. Ale když se nikam nevejdou, dám si je v nejhorším na sebe já," smála se.  "A pak jsme musely okouknout co nového na Rodeo Dr. v Beverly Hills, kde se natáčela slavná Pretty woman. Na té fotce, kde jsme v kavárně, máme za zády Beverly Wilshire Hotel, kde Julia ve filmu spala...S Richardem," zasnila se zpěvačka.

Po návratu do Čech už ji čeká spousta práce. "Dotočila jsem cédéčko, které mi vychází koncem září. Budeme točit videoklip k prvnímu singlu Nebe, Peklo, Ráj. Je to duet s Tomim Popovičem, zpěvákem, který žije střídavě na Slovensku a Americe a je producentem Rytmuse a také Sázavafestu, kde vystupuji s Danem Bártou," osvětlila. Pak už zase vyrazí na dovolenou, tentokrát už s Laurou a kamarádkami s jejich dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám