Hlavní obsah
Článek

Luxusní dům textaře Michala Horáčka, který je asi nejmajetnějším umělcem u nás (před časem prodal se společníky známou sázkovou kancelář, jeho podíl z prodeje mohl v korunách činit kolem miliardy a půl), zažil nezvanou návštěvu! Do domu, kde bydlí s manželkou a dcerou, přišli zloději. Je otázkou, zda se ve svém domě ještě někdy bude cítit v bezpečí, nebo zda se raději přestěhuje.

„Možná že to neznáte, a to buďte rádi: ten pocit, když si odemknete, otevřete a vidíte, že vás někdo vykradl. Vidíte ty pootvírané skříně a ty vyházené šuplíky, do kterých ukládáte ty nejosobnější věci,“ uvedl souputník Petra Hapky na sociální síti.

Lapkové si odnesli drahé vybavení domácnosti. A jednu raritu, která by policii mohla přivést na stopu. „Vzali zpěvový mikrofon DPA d-facto sériového čísla 3111874. Nikomu se nic nestalo, de facto jsem jen přišel o nějaké předměty. Obávám se, že ve stejný den se spoustě lidí přihodilo něco, co je mnohem víc než jen nepříjemné," snaží se pokorně mírnit míru svého neštěstí.

Zloděje ironicky ocenil v tom duchu, že neublížili jeho dceři. „Ukradli sice ty drahý věci, ale plyšáka jménem Okánek, který stál pár korun, ale Julinka ho miluje, nám nechali. Pro Julii je Okánek mnohem důležitější než mikrofon sériového čísla 3111874, takže ten, na kom mi moc záleží, je vcelku v pohodě, a to se počítá," dodal sympaťák Horáček.

Související témata:
Roudnice nad Labem

Reklama

Další články

Načítám