Hlavní obsah
Článek

Ve Spojených státech mají Justina Jedlicku, shodou okolností potomka českých přistěhovalců, který se rozhodl pomocí plastických operací svoji podobu co nejvíce přiblížit panáčku Kenovi a byl díky tomu hostem talk show Oprah Winfrey. Nemusíme ale jezdit za oceán, abyste Kena jako živého potkali na ulici. Nebo na večírku.

My se s Robertem Paulatem potkali na večírku, kde dělal doprovod herečce Zdeně Studénkové. Už šestnáct let se živí modelingem, v sedmnácti, po své první plastice nosu, začínal v Německu, kde slavil velké úspěchy a stal se i partnerem tamní velké modelingové agentury. "Bylo to neskutečné, za dva měsíce jsem si vydělal na nové auto, tenkrát to byl Golf," vzpomínal Robert.

Vedle modelingu stihl vystudovat mezinárodní vztahy a v pětadvaceti se vrátil do Česka, protože se zamiloval (se svým tehdejším partnerem žil ještě donedávna). "Byla to velká láska, zanedbával jsem i práci, abych mohl být s ním. Ale v Miami, kde jsme vždy trávili polovinu roku, jsem si našel novou agenturu Mega Models, pro kterou pracuji dodnes a mám díky ní zakázky hlavně v Asii. Na konci roku jsem strávil tři týdny v Šanghaji a teď mne tam čeká další práce," vyprávěl.

K tomu, aby modrooký blonďák vypadal jako Ken, nepotřeboval ani tolik plastik jako zmíněný Justin. "Kromě nosu jsem žádný velký zásah neměl. I když to, že už jsem byl čtyřicetkrát na botoxu, protože od pětadvaceti chodím čtyřikrát do roka, by se taky dalo počítat," smál se. "Kromě toho mám výplně nosoretních vrásek, pusu a pravidelně jsem začal s aplikováním tzv. plazmy, tedy revitalizací pleti pomocí vlastní krve," vypočítal.

Když jde po ulici, lidé se po Robertovi otáčejí, a nedivíme se. "Když mi lidé začali říkat, že vypadám jako Ken, zpočátku mi to bylo nepříjemné, ale pak jsem pokrčil rameny a řekl si, že mne mohlo potkat něco horšího. Aspoň si mne pamatují. A to se hodí, protože bych chtěl od modelingu postoupit dál. Zatím je to ale v plenkách, tak bych to nechtěl podrobně rozebírat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám