Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, která sama sebe přezdívá Frenchy, se čím dál tím víc podobá svým velkým vzorům - herečce Tori Spelling alias Donně ze seriálu Beverly Hills a vzdáleně i miliardářské dědičce hotelového impéria Paris Hilton, s níž má podobný zejména styl oblékání.

Devětatřicetiletá Francouzka o sobě dala vědět ve známé šmírovací reality show a od té doby dělá všechno proto, aby na ni nikdo nezapomněl. Nejenže si nechala udělat plastiku snad úplně všeho, což jí na kráse rozhodně nepřidává, ale navíc má potřebu se neustále svlékat na veřejných místech do růžových plaveček, což už vyděsilo nejednoho turistu procházejícího se po londýnském Hyde Parku.

Tentokrát se Frenchy musela značně krotit. Pokud by se totiž obnažovala i na letišti, kde ji zachytili fotografové, nejspíš by jí v tom nejlepším případě hrozilo, že ji nepustí do letadla, v tom horším rovnou zatčení. Když už nic jiného, tak aspoň schovala svá umělá ňadra do růžového topu, pod kterým se jí rýsovalo vysportované bříško, o němž máme informace, že je vskutku prozatím dílem přírody.

Outfit ve stylu Barbie doplnily ještě růžové tepláky, infantilní taška přes rameno a samozřejmě růžový kufr. Jak je vidno, slávychtivá budoucí čtyřicátnice zřejmě touží po tom vypadat jako nevinná lolitka, což se jí zatím moc nedaří.

Reklama

Další články

Načítám