Hlavní obsah
Článek

Nevýrazné děvčátko s mimořádně plnými rty, velkýma očima i nosem je dnes osobitou čtrnáctiletou slečnou, která zkouší prorazit ve světě modelingu. Svůj přehlídkový debut si Anna Ermakova vyzkoušela během týdne módy v Berlíně u značky Riani Modeschau.

Dcera bývalé tenisové jedničky Borise Beckera a ruské modelky jménem Angela Ermarkova se na mole objevila v několika šatech kovového efektu a s obrovským plyšovým bílým pudlem. A přestože nekráčela v čele závěrečného defilé modelek, byla to právě ona, kdo přišel přítomné publikum pozdravit ruku v ruce s návrhářem kolekce Ulrichem Schulte.

Becker má celkem čtyři děti, ale k Anně se přiznal až po několika letech. Stačil však jediný pohled na dceru a nemělo cenu zapírat. Kromě synů Noaha Gabriela a Eliase Balthasara s herečkou Barbarou Feltus má se svou současnou ženou Sharlely Kerssenberg ještě dalšího syna Amadea. Jak později Becker přiznal, Anna přišla na svět po ‚náhodném setkání‘ s modelkou v jedné londýnské restauraci v roce 1999. K otcovství se doznal až v listopadu 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám