Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mysleme si o něm každý, co chceme, ale tohle se mu upřít nedá: i touhle pro někoho na první pohled drsnou hroudou svalů zmítají emoce a city! Zpěvák Daniel Landa (55) to ukázal už před Vánoci, kdy splnil životní sen svému nevyléčitelně nemocnému fanouškovi Radovi, teď se ještě rozhodl pomoci jeho potížemi zmítané rodině a poslal jim hodně slušnou částku.

Landa na podporu Rada založil sbírku a hned na ni sám přispěl. „Zřídili jsme konto pro Rada, na které jsem poslal padesát tisíc korun. Ty peníze jsou určené Radovi a jeho rodičům. Rado je těžce nemocný a ty peníze mu poslouží trošku k zpříjemnění a zjednodušení života. Koho ten příběh zaujal, může také poslat libovolnou částku. Kdo nechce, ať neposílá nic,“ říká Landa ve videu, které kvůli tomu natočil.

Transparentní účet s číslem 19-0309207309/0800 vznikl v rámci projektu „Radoslav“ Nadačního fondu Zdeňky Žádníkové. A padesát tisíc korun, které na něj Landa poslal, nejsou jediným příspěvek od něj. Slíbil také, že se zřekne části výdělku ze vstupenek na Velekoncert pro až sto tisíc lidí, který uspořádá dvanáctého září tohoto roku.

Reklama

Další články

Načítám