Hlavní obsah
Článek

Co na tom, že není zrovna plavková sezóna. „Ve formě je třeba se udržovat po celý rok,“ řekla si Markéta Jakšlová (38).

Hezčí polovičku hudebního dua Verona si vzala do parády trenérka, se kterou už delší dobu maká na vytvarování postavy. „Jedná se o 40minutové intenzivní tréninky, kde pracujeme hlavně s vlastní vahou, ale také používáme i další pomůcky, jako je například bosu,” popisuje svůj tréninkový program sexy blondýna a dále uvádí: „Speciální je v tom, že se cvičí v přesných krátkých a často se opakujících intervalech, takže je velice efektivní.”

Markétě jde hlavně o to, aby se jí vytvarovala postava, ale zároveň ji těší, že díky cvičení zhubla už tři kila. „V dubnu oslavím třicetiny, takže chci být šlank,” směje se zpěvačka a dodává: „Necvičím kvůli tomu, kvůli nějakému datu nebo akci, ale myslím si, že je potřeba se pravidelně hýbat a udržovat se, takže jsem ráda, že to zatím stíhám.”

Markéta měla dobrý základ, neboť sportu se věnuje od dětství. „Jako malá jsem chodila na gymnastiku, pak jsem později několik let závodně tancovala a také učila tancování,” říká princezna českých diskoték, která se přestala učit tanec kvůli zpívání.

Reklama

Další články

Načítám