Hlavní obsah
Článek

Herce Václava Jiráčka dámy obdivovaly jako Jánošíka, odporný jim byl v roli heparinového vraha. V novém seriálu Reportérka si opět střihnul postavu slizkého záporáka. "I v tom záporném najdu něco kladného. Určitě mi víc jdou a jsou mi bližší," řekl nám Jiráček.

"Poprvé jsem si tady navíc zahrál s Jiřím Bartoškou (77). Bylo to skvělé, zdravím ho a hlavně doufám, že se uzdraví. To, jestli se budou dotáčet další díly, je druhořadé," myslí si pohledný herec, který jde z role do role, a dokonce si zahrál i ve finsko-českém koprodukčním filmu. To, co nám ale řekl finsky na kameru, by zřejmě papír ani obrazovka neunesly a měl velkou práci to relativně slušně přeložit.

Nyní dokončuje film Jan Hus a čekají ho i další projekty, o nichž nechce před podpisem smlouvy mluvit. Je toho zřejmě dost, jelikož opustil místo za barovým pultem café baru, který provozoval. "Už tam chodím jen jako host, celé jsem to předal. V šestatřiceti už nevydržím dělat takovou těžkou práci. Baví mě to jen občas, tak tam určitě ještě někdy budu. Herectví není tak náročné," smál se Jiráček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám