Hlavní obsah
Článek

S modelkou Dominikou Mesarošovou (38) jsme měli domluvenou schůzku, ale že s sebou vezmeme i kameru, s tím nepočítala. "Jdu z fitka, nemám ani umyté vlasy a nevzala jsem si podprsenku. No, tak si dám aspoň trochu řasenky," řekla nám zaskočeně a pak už zvládla první novoroční rozhovor jako profesionálka.

"Doufám, že jsem do nového roku vykročila správně, tou pravou nohou. Leden a únor je tak trochu okurková sezóna i pro modelky, takže se momentálně věnuju hlavně přípravě svého projektu S Dominikou k moři, kam odlétáme s dalšíma holkama už v dubnu, a je to už 6. ročník. A pak se snažím pracovat sama na sobě," řekla nám modelka.

"Dopřávám si wellness a chodím hrozně ráda cvičit, jak sami vidíte," smála se Dominika. "Snažím se chodit aspoň třikrát týdně, když to vyjde, tak mám radost a jsem spokojená. Když nejdu třeba čtrnáct dní, tak to doháním a chodím skoro denně, což není úplně dobře. Ale je třeba se udržovat. Letos už mi bude třicet a kvůli své práci musím vypadat dobře."

Nechce asi vypadat mezi mladými dívkami, s nimiž pojede na soustředění do Egypta, jako jejich mamina. "I když maminou jsem jim ráda. Protože jim předávám zkušenosti, které jsem načerpala během své kariéry, vždyť modeling dělám už od čtrnácti let, tak jich je až až. Nehubnu, ale snažím se zpevňovat, abych nebyla rozkydlá," upřesnila.

Od dramatického rozchodu s přítelem Markem, jehož si měla brát, je Dominika stále sama. "Já a chlapi? Teď momentálně nic. I když zájem je a vždycky byl, protože jsem ve středu pozornosti, muži mi píší a je to docela milé. I když se hrozně diví, že jsem sama. Ale takový je život. Užívá si nějaké flirtíčky, dopisuju si, abych si zdravě zvedla sebevědomí, ale vyloženě nerandím. Na pár kafíčkách jsem byla, ale spíš s kamarády. A uvidíme, co bude dál," uzavřela Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám