Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová je krásná žena, která je i po čtyřicítce velmi žádaná a tvrdě na sobě pracuje. Proč se však objevila u plastického chirurga?

Simona u plastického chirurga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Simona se objevila na konzultaci u primáře MUDr. Martina Molitora probrat možnosti laserové liposukce SlimLipo. „Viděla jsem výsledky proměn, kterých jsem patronkou, a také u svých přátel. Všechny byly až neuvěřitelné. Ale přiznám se, že výsledek u mé sestry, která zde na klinice byla na liposukci před Vánoci, mne utvrdil v rozhodnutí se také zeptat. Koneckonců mám na to právo jako kterákoliv jiná žena. Mám za sebou dva porody za poslední čtyři roky a je mi 41 let. Pokud lze díky této zázračné liposukci povolenou kůži bříška zpevnit, proč se donekonečna trápit v posilovně? Mé jméno a moje vizáž je i má obchodní značka a je na ní potřeba pracovat jako na každé jiné značce,“ vysvětlila Simona.

Chce hubnout po vzoru světových celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ze známých osobností není Simona zdaleka jediná. Tento hit mezi liposukcemi využilo již mnoho celebrit jak ve světě, tak i u nás. Není tajemstvím, že ji podstoupili například hitmaker Michal David v oblasti podbradku, zpěvák Petr Kotvald v břišní oblasti či právě sestra Simony Yvonna v bocích a na bříšku. Slavných jmen je více, jen si přejí zůstat v utajení. Vzhledem k tomu, že je tato liposukce opravdu nenáročná, s rychlými výsledky a nevyžaduje ani pobyt na klinice ani dlouhou rekonvalescenci, lze ji tak také snáze utajit a pro paparazzi hůře vystopovat. Jak se ta či ona celebrita přes noc dostala do šatů o 3 konfekční velikosti menších, pak lze jen spekulovat.

Hit v hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Laserová liposukce SlimLipo je skutečně v současnosti hit mezi liposukcemi. Díky její dostupnosti a hlavně nenáročnosti však tato liposukce není zdaleka jen výsadou celebrit, ale je o ni naopak obecně veliký zájem. Oproti všem ostatním formám liposukce klienti nejvíce oceňují její minimální invazivnost a rychlost. Obrovským plusem je pak i působení samotného laseru na pokožku, která se zpevní a přilne zpět bez vzniku kožních převisů,“ vysvětlil nám primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor. Málokdo také ví, že touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například také povislé paže nebo podbradek a dvojitou bradu.

Jen s pomocí odborníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není náhodou, že SlimLipo naleznete v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě právě na pobočkách Kliniky Yes Visage. Ta patří mezi nejlepší kliniky u nás, disponující účinnými metodami formování postavy od neinvazivních zákroků, jakými jsou Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, až po zákroky špičkových chirurgů, jako je například moderní plastika bříška Abdominoplastika. Ta napravuje povislou kůži, rozestoupené břišní svaly nebo převisy, které již nelze ani vycvičit a odstranit liposukcí, a navrací tak bříšku pevný tvar. Služeb profesionálů kliniky využívá mnoho známých tváří, jako je Alice Bendová, Marta Jandová, Lucie Bílá, Veronika Freimanová, Iva Kubelková, Kateřina Brožová a další.

Nejen nové bříško zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen nové bříško nebo moderní liposukci SlimLipo, ale jakoukoli vysněnou změnu můžete vyhrát v soutěži o proměnu dle vašeho přání se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Jak soutěžit a podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám