Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tchyně Agáty Prachařové (38), herečka Dana Batulková, se vrací na Primu. Po roli zdravotní sestry v Cestách domů se teď začne objevovat jako dámská krejčová Helena Jánská v seriálu Svatby v Benátkách. A díky této roli se tak trochu vrací do minulosti.

Ne že by se v minulosti Dana živila jako dámská krejčová, ale svého času prý strašně ráda šila. „Před nějakými dvaceti lety jsem hodně šila na děti podle časopisů. S kamarádkami herečkami jsme společně jezdily nakupovat látky, pokaždé jsme tam nechaly skoro celou výplatu. Zvládla jsem ušít i kabát s podšívkou. Moc mě to bavilo, byl to pro mě relax. Poté, co jsem přišla o šicí stroj, už si nepřišiju ani knoflík,“ prozradila Batulková.

Na roli nové posily svatebního salonu, dámské krejčové, se však moc těší. „Spoustu lidí už znám z předchozí práce, včetně režiséra. Těším se, že tu potkám třeba Boba Klepla, jsme spolužáci z DAMU. Moje postava je emancipovaná, rozvedená a vtipná žena, která umí s humorem a nadhledem proplouvat životem. Jsem ráda, že se posouvám zase ke komediálnějším rolím, mám je ráda,“ říká herečka.

A jak se Daně Batulkové líbí kostýmy, které v seriálu nosí? „Blíží se mému stylu oblékání, i já ráda vrstvím šaty, trička a svetry a dřív jsem taky ráda nosívala hučky a různé kloboučky. Jen bych volila trochu tmavší barvy,“ dodala herečka při pohledu na bílou krajkovou sukni. „Tento styl je mi rozhodně bližší než nějaké kostýmky a halenky,“ uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám