Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S důsledky vánočního hodování dodnes bojuje zpěvák Pavel Vítek. Protože jeho partner Janis Sidovský měl o svátcích střevní chřipku, snědl toho ještě o něco víc než normálně, aby se dobroty nemusely vyhazovat.

"Já jsem cvičil a hubnul už předtím, ale mezi svátky jsem podlehl kouzlu cukroví, kterého jsme dostali spoustu. Moc jsem nepřibral, ale byla by škoda nepokračovat v tom dál. Takže teď běhám obden a tělo si samo řeklo, že by momentálně chtělo víc zeleniny a ovoce než těžkých jídel," řekl nám Pavel.

"K téhle stravě jsem donutil i Janise, ale velká práce s ním nebyla. Ze stravy ale nevynecháváme ani maso. Zastávám názor, že člověk je všežravec, tak má jíst všechno, ale přiměřeně. Snažím se řídit starým českým příslovím - Jez do polosyta a pij do polopita," upřesnil.

Zahlodala v nás pochybnost, zda za lednové hubnutí nemůže i to, že se s partnerem chystají jako každoročně někam do exotiky a Pavel chce vypadat dobře v plavkách. "Jel bych hned, ale teď mě čeká plesová sezóna. Ale už jsme doma bloudili prstem po mapě a zapíchl se nám na Bali. Tak uvidíme, zda to vyjde," uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám