Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rovnou by se mohla spojit se Zdeňkem Macurou! Ornella Štiková (31), která v pátek nečekaně vstoupila do svazku manželského, si pár dní před svým dnem D vyzkoušela, jaké je dostat se do spárů zamindrákovaného agresivního partnera, který se neštítí vztáhnout ruku na ženu. Zaujalo ji tedy stejné téma, kterým se dlouhodobě zabývá i bývalý ochránce Ivety Bartošové. Podívejte se na působivý videoklip!

Video vzniklo k písni Jana Bendiga (30) a slovenské zpěvačky Gitany Nádherná a příběh se točí kolem Ornelly a jejího filmového kluka Ondřeje Valenty, který se před kamerou nebojí bít ji před jejich domnělým klipovým synkem. Píseň má nakročeno na úspěch, věnovaná je totiž všem obětem domácího týrání a dá se čekat, že na diváky zapůsobí i chytlavá melodie či text.

„Všechno v tom klipu dopadne dobře, Ornella od násilníka uteče,“ vypráví Bendig, jemuž se o videoklip kompletně postaral přítel Lukáš. Ornella ve videu vystupuje v dost lascivním prádle a tančí dokonce i u tyče, takže její fanoušci si přijdou na své. Ona sama ale veselkou jasně dokázala, že má v srdci jediného: svého Pepu, který je prý tak hodný, že kdyby ho shodila ze schodů, odpustí jí to…

Reklama

Další články

Načítám