Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Není krásná jen na profesionálních snímcích od věhlasných fotografů, půvabná je i na momentkách z dovolené! Eva Perkausová (30), dívka, o které říkají, že je dvojnicí Lucie Borhyové, a jež se chlubí přírodními skvosty, se při odpočinku na Maledivách pustila do prozkoumávání tajů moře. Že jí to sluší?

Tahle půvabná dívka, která se kromě profese modelky chce věnovat i filmování (objevila se třeba v nedávno uvedeném snímku Modelky s.r.o. nebo v seriálu Znamení koně), zkrátka moc dobře ví, jak svoje přednosti, jež nezažily žádné vylepšení ze strany plastických chirurgů, prodat.

A slušelo jí to i ve studiu sportovní televize, v níž moderuje jeden pořad. Tentokrát měla hostem mladého talentovaného závodníka Petra Ptáčka juniora, který jako nejmladší jezdec v historii (je mu teprve dvanáct let) podepsal smlouvu s juniorským týmem Formule 1.

„Bála jsem se, jestli moderování zvládnu, ale vzhledem k tomu, že studuji produkci na vysoké škole, byla to pro mě výzva. Počáteční tréma ze mě rychle spadla, všichni byli moc příjemní,“ přiznala nádherná Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám