Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Naya Rivera, která je po rodičích z části Portoričanka, Afroameričanka i Němka, byla hostem úterního vysílání diskuzního pořadu The View, kde se rozpovídala o hygieně. Moderátorky i lidé v publiku konsternovaně naslouchali jejím úvahám o tom, jak často se myje ona, její manžel, běloši i příslušníci etnik.

Osmadvacetiletá herečka známá ze seriálu Glee například sdělila směrem k Rosie O’Donnell, že její manžel se sprchuje třikrát častěji, než to dělá ona a v překvapivých tezích pokračovala.

„Bílí lidé se sprchují mnohem častěji, než etnika. Myslím, že mytí se každý den, či více než jednou denně, je výsadou bělochů,“ uvedla Rivera.

Další moderátorka Nicolle Wallace jí opáčila, že ona se například sprchuje třikrát denně, a to před začátkem show, po vysílání a než jde spát.

„Moje matka je z poloviny černoška a z poloviny Portoričanka a ve vaně je také každý den. To mohu říct. Ale teď jsem vdaná za bělocha. Myje se hodně, dokonce dvakrát či třikrát denně. Tak si říkám, co furt dělá,“ bavila publikum herečka.

Nabízel se tak dotaz, jak často provádí očistu těla ona. „Podle studií a dermatologů se doporučuje sprchovat se jednou nebo dvakrát každé tři dny, takže podle toho jsem v pohodě,“ kápla božskou Rivera.

Související témata:
Hygiena

Reklama

Další články

Načítám